Kom je er even niet uit? Meld je dan aan voor het spreekuur. Bel 06 24 185 889 of kom langs en maak een afspraak.

AGENDA

.SWOA Stichting Welzijn Ouderen Arnhem
inrichting van dagbestedingsruimtes voor demente ouderen

.particulier, Hollandsche Rading
ontwerp 2 badkamers en kleuradvies vrijstaand woonhuis, inclusief ontwerp wandmeubel, van slaapkamer naar garderobe naar badkamer

.particulier, Utrecht
ontwerp kast met kindertafel

.particulier, Utrecht
ontwerp inrichting uitbouw

.particulier, Breda
ontwerp inrichting woonhuis

.Logopediepraktijk Burger en Scheffer, Utrecht
inrichting praktijkruimte

.spreekuren
met particulieren

SPREEKUUR

Kom je er even niet uit?
Meld je aan voor het spreekuur!

info@vofhethuis.nl

Voor een afspraak kun je bellen met Hedwig Maes 06 24 185 889.
bovenste plank van de kast in de winkel
.
Je kunt bij ons terecht voor een brainstorm waarin we bijvoorbeeld je verbouwing bespreken, maar het kan ook gaan over het gebruik of de indeling van je huis of bedrijf.
Vooraf hebben we telefonisch contact waarin we bespreken waar het spreekuur over moet gaan. In sommige gevallen is het bijvoorbeeld handig om vooraf foto’s of een plattegrond te ontvangen.
.
onderste plank van de kast in de winkel
De kosten voor het spreekuur zijn € 95,00 inclusief btw.

In dit uur kun je alles bespreken wat te maken heeft met je interieur. Het is een spreekuur voor zowel particulieren als bedrijven.

Het spreekuur wordt gebruikt door mensen die bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht hebben en allerlei informatie hebben verzameld over vloeren, haarden, keukens, kastsystemen en door de bomen het bos niet meer zien. Maar ook door mensen die ontevreden zijn met “iets” in hun woning of bedrijf en daar niet precies een vinger op kunnen leggen.

Het gesprek gaat dan over wie er werken en/of wonen en wat die personen daar nodig hebben om productief en gelukkig te zijn.

Als je omgeving niet past bij wat je er wilt of moet doen dan kan het nog zo mooi zijn, maar dan functioneert het niet. Wanneer iemand een handicap of een heel specialistisch beroep heeft dan wordt zijn of haar omgeving zo ingericht dat het functioneert, en ik denk dat iedereen zo precies naar zichzelf en naar zijn/haar werkzaamheden mag kijken om je omgeving zo te maken dat het past als een jas. Dan wordt het persoonlijk, fijn om er te zijn en voor bezoekers interessant en uitnodigend.

Voor particulieren geldt in veel gevallen, dat ze na het gesprek zelf weten wat er moet veranderen, en voor bedrijven wordt het duidelijk wat de vraag aan de architect/ontwerper kan zijn.

Hieronder een aantal regels uit een mailtje van een klant na het spreekuur:

“Dag Hedwig,

Het was heel fijn om afgelopen vrijdag bij jou te zijn. Je hebt me geweldig geholpen! Ik ben in een enorme creatieve flow terechtgekomen, die ook doorstroomt in mijn werk en mij een heerlijke boost geeft…

…Heel gek om te ervaren dat dit huis nu veel beter bij mij past en laat zien wie ik ben”.

Een interieur is de aanleiding, maar het gaat uiteindelijk over de mensen zelf, degenen die de ruimte gebruiken. En als klanten achteraf zo’n reactie schrijven dan is dat ontzettend leuk en bevredigend.

Je kunt bij VOF Het Huis al 20 jaar terecht voor een kompleet interieurontwerp, bouwbegeleiding of advies op maat.