Kom je er even niet uit? Meld je dan aan voor het spreekuur. Bel 06 24 185 889 of kom langs en maak een afspraak.

AGENDA

.SWOA Stichting Welzijn Ouderen Arnhem
inrichting van dagbestedingsruimtes voor demente ouderen

.particulier, Hollandsche Rading
ontwerp 2 badkamers en kleuradvies vrijstaand woonhuis, inclusief ontwerp wandmeubel, van slaapkamer naar garderobe naar badkamer

.particulier, Utrecht
ontwerp kast met kindertafel

.particulier, Utrecht
ontwerp inrichting uitbouw

.particulier, Breda
ontwerp inrichting woonhuis

.Logopediepraktijk Burger en Scheffer, Utrecht
inrichting praktijkruimte

.spreekuren
met particulieren

REACTIES

.
Hi Hedwig en Michel,
Jullie hebben ons geweldig geholpen met de inrichting van onze woonkamer en keuken. Het is nu een geheel geworden waarbij lichtpunten optimaal benut zijn terwijl het nog steeds heel sfeervol is. Tevens hebben de kleuren die jullie adviseerden, erg goed uitgepakt. Er is goed geluisterd en gekeken naar hetgeen perfect bij ons past. Naast alle adviezen zijn jullie bij de uitvoering ook heel secuur te werk gegaan en hebben jullie erg goed werk afgeleverd. Nogmaals dank!

– Familie Boekensteyn, Reeuwijk

Gebruik maken van het spreekuur is echt een aanrader. Wij hebben het als particulieren gedaan met de plannen ten aanzien van een nieuwe keuken zo goed als rond en de vraag wat doen we met de kleur. We kregen kleurenadvies & meer! Hedwig benoemde precies wat er nog schorte aan het ontwerp en gaf 3 opties en kleuradvies. Super bedankt!

– Heleen

Dag Hedwig,
Wat fijn om destijds met jou te te brainstormen over mijn kantoor. Beperkingen bleken ineens mogelijkheden te zijn. Intussen is mijn werkplek veranderd in een prachtige, creatieve ruimte. Ontzettend bedankt voor het meedenken! Mede dankzij jou zit ik nu elke dag met plezier te werken!

– Groetjes, Jo