Kom je er even niet uit? Meld je dan aan voor het spreekuur. Bel 06 24 185 889 of kom langs en maak een afspraak.

AGENDA

.SWOA Stichting Welzijn Ouderen Arnhem
inrichting van dagbestedingsruimtes voor demente ouderen

.particulier, Hollandsche Rading
ontwerp 2 badkamers en kleuradvies vrijstaand woonhuis, inclusief ontwerp wandmeubel, van slaapkamer naar garderobe naar badkamer

.particulier, Utrecht
ontwerp kast met kindertafel

.particulier, Utrecht
ontwerp inrichting uitbouw

.particulier, Breda
ontwerp inrichting woonhuis

.Logopediepraktijk Burger en Scheffer, Utrecht
inrichting praktijkruimte

.spreekuren
met particulieren

PROJECTEN

Gemeente Utrecht

Duurzaam Herinrichten

Na de eerste klus voor de gemeente om verdiepingen t.b.v. “het nieuwe werken” in te richten volgden meer.
De verhuizing van de GG & GD, twee verdiepingen voor de afdeling Werk & Inkomen, de negende verdieping van de Neudeflat en een deel van het Stadhuis op de Stadhuisbrug.

Het hoofddoel van de verbouwingen was: werknemers de mogelijkheid geven om zich voor te bereiden op het nieuwe werken in het “Stadskantoor”. Wij maakten daarbij alleen gebruik van het bestaande kantoormeubilair, hier en daar aangevuld met tweedehands meubelen. Wel werden er op sommige plekken wanden geschilderd om de bestaande omgeving beter tot zijn recht te laten komen. Zie vloerbedekking Werk & Inkomen.

Zo bleven de kosten laag en maakten we medewerkers (hopelijk) enthousiast voor het nieuwe werken. De afdelingen zagen bovendien tot vlak voor de grote verhuizing representatief uit, en wij vonden het ontzettend leuk om te doen..

Tuin in Utrecht

Voor het eerst de indeling van een tuin ontworpen. De uitvoering en de plantenkennis komt van Hortivorm, www.hortivorm.nl.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


.

Walk-in Spa Dona Bonita beauty & care

In het centrum van Hilversum hebben we van een Agis kantoor een walk-in spa gemaakt. Onder
FOTO’S BEDRIJVEN vind je meer over dit project.

tekening

uitvoering

klaar


.

Gemeente Utrecht – Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling

Het Nieuwe Werken

.

Naar aanleiding van een interne verhuizing hebben we voor de afdeling Bedrijfsvoering en Ontwikkeling de verdiepingen opnieuw ingedeeld en ingericht zodat de medewerkers konden oefenen met het nieuwe werken. Het nieuwe werken werd pas later in het nieuwe stadskantoor in het stationsgebied voor iedereen een feit.

.

De werkplekken waren ingericht met het bestaande meubilair, en er werden voor de twee verdiepingen drie “woonkamers” ingericht. Voor deze woonkamers hebben we deels gebruik gemaakt van tweedehands meubilair.

.

.


.